Marknadshelg

Tjena! jättedålig uppdatering på sista tiden och jag är jätteledsen för det. men iaf nu har ju marknaden kommit till gällivare, och den blir bara sämre och sämre och dessutom mindre och mindre för varje år. nästan allt utom souvasen och godiset är värdelöst eller sånt man inte köper. sen for jag till kullen och var med enmassa folk där sen for jag, monni, nadja och julia hem med 21.25 bussen från kullen. sen vid typ 11 ställde jag mig ännu en gång och bakade kladdkaka har blivit en standard har jag märkt.

men imorgon blir de mest troligt kirunafestivalen med min kära emma och våra morsor, blir säkert askul. vi skulle farit idag men emma mådde inte på topp så det sket sig så depe sålde iväg biljetten. men man får hoppas på fint väder imorgon i kiruna jag är asjävlapeppad på att få åka karusell jag har inte gjort det på länge!
Men nu ska jag väl kolla facebook sen kolla någon film.
puss hejdå!

surt.

hej, just nu är jag gode förbannad. ah hela min helg har innehållit en massa jävla negativt slafs.
och nu är jag riktigt less, den här helgen har gjort mig less om något. vill också tilllägga att vi har just börjat få värme på sommarlovet och vi är nästan inne i juli, snacka om sen sommar, sen håller jag på att härsna sönder på min mor som är helt blåst i huvet, och som jag inte alls tycker om längre.
Men ska till sandviken nu med emma och dennis så jag ska byta om till badkläder sen börja gå mot emma :)
hare bra hejdå!

Rykten skapas av hatare, sprids av avundsjuka och accepteras av idioter!

Tjena, vill informera alla om att jag håller på att härsna riktigt mycket nu!
Jag blir så less på sånt här.. personer kan säga saker om mig men när de kommer till att säga det åt mig ja då har nån annan sagt det eller att dem hört de av nån annan men dem kan inte säga vem och ja de har varit ett drama i 2-3 timmar, nu är den 4 på morgonen och jag vet att de här kommer fortsätta imorgon. är även trött men jag är tamefan för sur för att gå och lägga mig,

En dag kommer jag förhoppningsvis långt bort från den här ruttna byhålan och jag lovar i sånna fall kommer den dagen, vara en av dem lyckligaste i mitt liv nu orkar jag inte skriva mer, för allt jag vill är att ha sönder något och bara skrika så Hejdå.


www.fyndiq.se

Just klickat hem några fina saker från fyndiq, billigt och bra.
sitter även här med julia, vi far väl snart ut på äventyr och hoppas på en fin kväll.
drar troligtvis till kullen och är med folk där , aja men nu ska jag vara social med min vän här bredvid.
puss hejdå♥








Alanya

Halloj, sitter hemma hos Oskar nu med han och Nadja och väntar på nadjas farsa som ska komma med pengar och kuponger och sedan skjutsa upp oss på Alanya så vi får käka, sen blir de väl tillbaka till Oskar en stund eller direkt till kullen jag vet inte ännu hur vi gör efter vi ätit men man ser ju vad som händer. Sen var dessutom Nadja snäll och fixade till min design inatt! Men nu Ska vi fortsätta vänta eller något liknande? Aja Hejdå!


bloggen blev omgjord.

Tjena, jo tidigare idag renoverade jag bloggen, så nu har jag en ny heder och design.
haha designen är inte den vackraste kanske, men de fixar sig så ssmåning om får man hoppas :)
iaf nu inväntar vi cilla som ska komma hit till gve och sova hos ylva till torsdag !
sen så far vi väl med 19.29 bussen till kullen och är med folket där blir säkert jättebra det här
kyss och hejs !

Vädret är bokstavligen de dåligaste..

Tja! Vaknade först vid 12 idag och då var min bror, hans tjej , deras unge och deras två hundar hos oss och klart så sov jag på soffan. och då skulle ju såklart dewin vara och leka i vardagsrummet, och mamma ska ju alltid prata med han och då var de ju omöjligt att somna om. Så jag flyttade in i mitt rum och somnade om i 2 och en halvtimme, skööönt! Sen så kom mamma in 5 i tre och sa att hon hade gjort nudlar åt mig, vilken snäll mor jag har trotsallt! Så nu har jag käkat, kollat tv och fixat mig ska snart ge mig ut i det sura vädret sist jag kolla öste det bara ner och de är hur mulet som helst och jag ska gå till Emma, de är ju som jätte peppande så här exalterad har jag inte varit på jättelänge, fast Ne.
Hojja man kan ju bara önska att Bara mitt i allt blivit klarblåhimmel, 20 + och att solen sken inte hade jag klagat.
Aja nu ska jag dra , puss på er!


midnight sun meet

tjenare! jo kom hem med 00.19 bussen från kullen, så var typ hemma klockan 1.
så nu har jag käkat och kollat tv, och tillslut sitter jag här.
iaf tidigare  idag for jag, nadja och ylva och kollade midnight sun meet bilarna när dem crusade (stavning?) på stan.
sen efter de for vi på gojjan och ringde ylvas mobbo om skjuts till kullen och så fpr vi och var med massa folk där. de blev iaf en rolig kväll, men nu så vet jag inte vad jag ska göra typ lägga mig på soffan igen :)
bloggar väl mer imorgon kyss och hejdå!


Less..

Tjena! Haft en rolig dag idag med Emma och Dennis , först kollade vi filmen en gång i Phuket hängde inte med i början men typ från mitten till slutet Var den bra. Sen så for dem hem typ vid tolv.

Och nu ligger jag här i min säng och är less för att jag varit vaken i onödan och väntat på något som aldrig hände. Är mest sur för att jag har varit trött sen Emma och Dennis drog och nu kan jag inte gå och lägga mig för jag har väldens Skallebank, så jag tänker inte blogga mer jag tänker bita ihop och försöka sova.. Hejdå.


bitchbitchbitch

tja! sitter hemma hos emma och idag har jag och emma fotat 299 bilder utomhus i 4 olika outfits, asbra!
men sen så har e ju skett som ett lite thing här i världshistorien som tar kol på mina närver.
har varit nära på ett närvsammanbrott, och jag lovar jag var nog inte den enda.
iaf är otroligt besviken på en person just nu, att ljuga är inte den enda utvägen de borde till och med du vara medveten om men tydligen inte.
Ska jah vara helt ärligt så förväntade jag mig bättre saker av dig en mytomani och idioti.
Jaja Iaf sjukt less på sådana drägg som tror att man bara kan blunda för sanningen och ljuga för alla.
jag säger bara en sak , vi bor i gällivare sanningen hinner alltid ikapp lögnen på ett eller annat sätt!
kan inte riktigt hålla med om att du använde hjärnan till att tänka med, då du tror att de kommer vara helt ok mellan oss efter de här.
ljug på , ljug till alla, ljug fan resten av ditt liv om du så känner för det.
de värsta är väl att eftersom det värkar som du ljög för dem ljög du för mig i samma veva.
orka ens med så dålig stil, du kan ju höra av dig om du har nått att säga för jag lär inte gör det.
 de var väll allt jag vela säga. drar på nån min hem till mig med emma och ser vilka mer överaskningar kvällen har att bjuda på , hejdå!

gode sliten morgon.

tjena jo gick och la mig vid 2 halv 3 tiden igår och vette fan när jag vaknade idag, men är trotsallt lite småtrött ännu men de går väl över snart. ska iaf ta och fa med 14.06 bussen till coop och köpa slingfärg tills ikv då emmapemma ska slinga mitt hår. är även gode sliten för tillfället typ halvdöd, håret i en slafsig toffs och utan smink , men orkar dock inte stoppa på något när de ändå kommer rinna av när vi sjöljer ur slingorna för min nya mascara som jag köpte i fredags fanns inte i vattenfast.. men jag är iaf nöjd för den var fan bra!
SEN SÅ ÄR DE BESTÄMMT JAG,EMMMA,VÅRA MORSOR OCH DEPE SKA TILL KIRUNAFESTIVALEN! ASGLADTJEJ!!
nä men min buss går snart så ska typ borstatänderna och de så bloggar mer ikv puss hejdå!

Snart ut.

tjena! jo idag har jag vaknat, och hjälpt min mor lite grann i tvättstugan.
sedan har jag duschat och halvsovit en stund på soffan, ska plocka undan lite nu innan man ska ut med en massa folk. hoppas på en asbra kväll osv. Har dessutom höört med emma om hon har lust att slinga mitt hår imorgon så de blir det att göra det också vid fem :) jaja nu sminka mig innan jag går utanför dörren puss !


S-O-M-M-A-R-L-O-V !

Äntligen nu har jag skaffat mig ett sommarlov! som förhoppnings vis blir de bästa någonsin och oförglömlig :) iaf har fått mina betyg och ska få pengar för dem jag höjt av mamma sen blir de att fara och tugga i mig lite tårta hos världens bästa Emma helt ok :D
Nu ska jag ringa min bästis och höra när jag ska komma puss!


Grundalbal tvåtusentolv.

Tjena! jo vi for ju på kvällen och kollade på 96:ornas grundalbal jag och massa folk och så plåtade vi massor med bilder, hihi. nä men de var riktigt stiligt folk som gick röda mattan och stolt är jag över min vackra syster emma! iaf sitter här med en chipsskål och kollar igenom alla bilder jag tagit som jag sedan ska skicka någon gång i mitt liv till emma , men på ett tag ska jag gå och dejta sängen och invänta början på kanske det bästa sommarlovet i kyrkan imorgon, få pengar för mina betyg som jag kan stolt säga att jag höjt iaf i vissa ämnen.. men slänger in en bild på bästaste vännerna, dem är jättefina tillsammans!
jaja puss nu ska nathalie sjunka ner i soffan framför disneychannel som varje natt då jag inte längra orkar vara på datan, hihi cya!


då var 8an avklarad i det här livet

Tjena ! jo for imorse klockan nio till skolan och städade ur mitt skåp, lämnade in böcker och suddade lite på väggarna osv. klassen var typ klar efter 30-40 min så då fick vi ju sluta. sista gången i 8an jag var i skolan haha. så nu sitter jag här hemma forever alone och väntar på att nadja ska höra av sig så ska hon jag jag gå och fika, sen ikv blir de att kolla och fota när världens bästa vän emma och alla andra 96:or går balen! nästa år är de min tur hihi , men de är länge kvar tills dess. och imorgon är de skolavsluting jag är så sjukt peppad alltså är de sommarlov efter det i typ 2 månader frammåt , helt ok! men iaf nu ska jag hitta på något vettigt att göra, typ sminka mig som jag inte hann imorse eller helt ärligt var jag för trött för de så jag kan göra de nu innan hon ringer för jag har ju som en halvtimma på mig, och de är roligare att göra någonting än ingenting eller hur?
nu sticker jag , have a great day everyone! hejdå :)

Jag älskar tumblr notes och quotes!






















Sova på soffan!

Tjena, just nu planerar jag, Emma och Dennis att sova och vi ska göra de på soffan som vi alltid gör! Iaf idag har vi tre simmat sen har jag och Emma gått hem till henne och bakad muffins med chockad bitar i, fyfan va gott säger jag bara! Jag och Emma har iaf lyckats nått fint här i livet hihi:) sen så bjöd vi hit Gustav och Dennis som fick komma och fika , sen fjantade vi oss lite oss i chatroulett haha kul har vi iaf haft inatt, dessutom käkade vi nudlar för en kvart sen haha men nu ska vi iaf försöka sova vi ser ju hur de här går, go'natt världen!


BigBrother är över för de här året.

Tjena! Jo ikväll var de ju BigBrother finalen , enligt mig så tog fel person hem de det här året. Vela ju att amandus skulle ta hem vinsten iår men så blev de ju inte, men han kom tvåa de är iaf någonting. Ska gå och lägga mig på nån timma för man börjar först vid halv ett imorgon med någon brandövning i 1 och en halvtimme. Nog är de nästan att man heller inte gå ut på Facebook kan beskriva en ursäkt med en bild dessutom så bra som jag är, och med det här säger jag godnatt på er !;)


yester day, the day before that and today.

tjena! jo ska berätta lite snabbt om min helg. vi har grillat i förrgår kväll/natt gjort samma igår och kommer troligtvis göra samma idag igen också. men vi har då varit mycket folk och sociala kring elden och jag har då iaf haft asroligt! igår så var jag på dop sen efter att ha varit där och fikat och sällskapat i 3 timmar drog jag hem och bytte om sen upp till nadja vars hon,oskar och sebbe var. sen for vi till gropen vars simon, martin och macke var, blev nästan ihjälbiten av alla jävla mygg och kryp som var där så då åkte jag, nadja, oskar och sebbe till parken istället och så for jag och mötte jennifer och så kom en massa folk dit också så vi satt säkert 15-20 pers där igen. sen så när jennifer far hem skriver hon när hon är i bilen att carola ska ringa snuten för att alla körde mopparna lite kors och tvärs över parken och har parkerat mopparna och eporna lite hur som helst. så oskar och nadja for upp till nadja med mopparna och kom tillbaka cyklandes, gugge och linus for och parkerade på skolparkeringen och emil och hampus parkerade mopparna där också. sen vet jag inte vars martin parkerade sin moppe men panik för stunden säger jag bara, och ändå kom snuten aldrig.
Haha nä men helskysst kväll blev de iallafall, mamma kom och hämtade mig nån minut innan tolv och då for jag till min bror och åt lite av de dem hade grillat, sen for jag, morsan, jesper och malin hem.
Aja ska dra och käka nu iaf började bli hungrig när jag tänkte på mat :O
btw. lagt in en ny heder om ni inte märkte de sen så har jag även lagt till länkar till folks bloggar som jag tycker ni kan klicka in på :)
Aja kyss och hejs nu!