yester day, the day before that and today.

tjena! jo ska berätta lite snabbt om min helg. vi har grillat i förrgår kväll/natt gjort samma igår och kommer troligtvis göra samma idag igen också. men vi har då varit mycket folk och sociala kring elden och jag har då iaf haft asroligt! igår så var jag på dop sen efter att ha varit där och fikat och sällskapat i 3 timmar drog jag hem och bytte om sen upp till nadja vars hon,oskar och sebbe var. sen for vi till gropen vars simon, martin och macke var, blev nästan ihjälbiten av alla jävla mygg och kryp som var där så då åkte jag, nadja, oskar och sebbe till parken istället och så for jag och mötte jennifer och så kom en massa folk dit också så vi satt säkert 15-20 pers där igen. sen så när jennifer far hem skriver hon när hon är i bilen att carola ska ringa snuten för att alla körde mopparna lite kors och tvärs över parken och har parkerat mopparna och eporna lite hur som helst. så oskar och nadja for upp till nadja med mopparna och kom tillbaka cyklandes, gugge och linus for och parkerade på skolparkeringen och emil och hampus parkerade mopparna där också. sen vet jag inte vars martin parkerade sin moppe men panik för stunden säger jag bara, och ändå kom snuten aldrig.
Haha nä men helskysst kväll blev de iallafall, mamma kom och hämtade mig nån minut innan tolv och då for jag till min bror och åt lite av de dem hade grillat, sen for jag, morsan, jesper och malin hem.
Aja ska dra och käka nu iaf började bli hungrig när jag tänkte på mat :O
btw. lagt in en ny heder om ni inte märkte de sen så har jag även lagt till länkar till folks bloggar som jag tycker ni kan klicka in på :)
Aja kyss och hejs nu!


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback