Missa inte bloggbytandet!!

bytte blogg för ett tag sen så den här kommer stängas ner så nu hittar ni mig istället på:

www.Nathaliesuniverse.blogg.se
www.Nathaliesuniverse.blogg.se
www.Nathaliesuniverse.blogg.se
www.Nathaliesuniverse.blogg.se

Så det här blir det sista inlägget hära , bloggen kommer stängas ner inom kort puss!

♥ KSE 975

halloj! nu är jag hur glad som helst, för igår ( eftersom klockan är över 12 ) så köpte jag ronja's lilla pärla, så nu har man en atraktor. den är hur fin som helst och jag är hur nöjd som helst. min bror och jag körde hem den till han, så där ska den väl stå ett tag. ska fara och rensa i car-porten hos bror min vid 10-11 så vi får in den dit, orkade inte igår. och då skjuter man upp det till nästa dag haha. nä men nu gäller det bara att fixa kortet och så har jag lite planer om att fixa lite inredning till den eller hur man säger. ja nu blir det väl att snacka telefon eller något går och gå och sova på en stund. men slänger in bilder på mercedesen ! biglove ♥

Antonsupermarket.

tjena! Sitter och skypar med emma och anton sisåhär mitt i natten, och vi har snackat om allt möjligt jättelänge. har typ svamlat en aning men iaf vi roar oss med allt möjligt, vet inte vad mer jag ska skriva? hehe.. ne men iaf nu ska jag gå tillbaka till att vara social med dem här de sista minutrarna innan man går och sleepar för att sedan orka upp och vara med emma någon gång mellan lunch och kvällen.. haha ja men puss hejdå!

MattyBRaps

Hej, har ni sett MattyB's covers och videos på yt? han är nio år och han är hur grym som helst på att sjunga, det ger mig gåshud på riktigt. specielt hans covers på Payphone, boyfriend och what makes you beautiful
Men min favorit är endå hans egen låt , be right there som han också har gjort en musik video till . den finns också på spotify :)  om ni inte har kollat in killens användare på yt, ta hjälp av den här länken:

http://www.youtube.com/user/MattyBRaps

Det kommer vara värt det, den här killen  har swag, talang och en ljusframtid. var bara det jag ville säga hejdå!

nu är allt på plats hoppas jag!

Hej har suttit och ändrat färgen på min design och gjort en ny header, blev så trött på den andra färgen och headern. så nu får man hoppas att allt är på plats, nu blir det att ha så här ett tag eftersom det här tog typ ett 1 år för mig att ändra allt och lägga till nytt,, med allt iriterande raderande och inklistrande. ne nu går jag och kollar efter något gott i kylen sen så slår jag på en film jag laddat ner för ett tag sen , ha det så bra puss!